CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

MEN!

Saker som är fettbra:

+ Jag får träffa mamma inom tjugosjutimmar (okej, litet minus för att tåget inte går förrän 09.45 imorgon, dvs fyra timmar efter jag går av mitt pass)!
+ Jag får leka med Stinky och smygbjuda honom på godis. Jag planerar att ta med honom ut på en springtur. Vi får se vem som ogillar det mest.
+ Mamma nämnde något om stuvade makaroner.
+ Jag ska försöka lämna datorn hemma. Mest för att den inte går ner i min väska, men det känns ändå som ett bra beslut. Vi får se när jag börjar klättra på väggarna.
+ Jag får jobba övertidspass, dvs 9 timmar x 2 x ca 130 kr = $$$
+ Jag insåg just att jag bara blir deppigare om jag lyssnar på spellistan Bad Romance istället för Juhla. Borde ha tänkt på det tidigare. Faktum är att jag enbart borde lyssna på Disneysånger och Glee tills jag slutar vara så gloomy och doomy. Chockterapi, typ. Vi får se om det funkar.
+ Err... Jag har inte gått ner ett dugg, utan har varit jätteduktig och hållt mig EXAKT på samma vikt efter VARENDA träningspass (med hjälp av lite pizzafrosseri). Tyvärr måste jag nog ändå beställa mindre byxor till jobbet nästa vecka, men värre saker har ju faktiskt inträffat.
+ Err... Okej, nu kommer jag inte på något mer för jag är så JÄVLA hungrig, men jag ville mest bara bevisa att jag inte är självmordbenägen. Bara allmänt trött och opepp.
+ Det finns ananas i kylen!!!
Tags: food & restaurants: macaroni, friends & family: mamma, friends & family: stingen, health & looks: exercise, health & looks: swimming, health & looks: weight, music & concerts: spotify, traveling & holidays: easter, work & money: overtime
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments