CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Maj

Eftersom jag inte skrivit något av substans på över en månad, och den här månaden har varit wicked crazy så tänker jag bara uppdatera om mina nuvarande förhavanden.

Igår var jag på typ friluftsdag med mina kollegor på Klättercentret. Det visade sig att jag var riktigt duktig på att klättra trots att jag bara rent automatiskt dragit slutsatsen att jag skulle ramla ner och .

Efter att ha ådragit mig sex nya blåmärken (jag räknade dem) så frågade Simon om jag ville följa med och äta världens bästa sushi. Jag tyckte den smakade som vanligt men vem är jag att spräcka någons bubbla?

Sen var det meningen att jag skulle träffa Yuphin för att dricka en massa hälsosamma drinkar, men för en gångs skull var det jag som bangade. Jag var förbi East Street för att lämna in motiv, tog långa vägen hem (Skanstull-Skarpnäck-Blåbuss 172), blev avkastad i Hökarängen och väl hemma drog jag med Jennie på en promenad till ICA Maxi.

Jag är med i stegtävlingen på jobbet och har gått ca 11 mil sen den 3 maj. Om en halv månad ska jag springa Vårruset. WTF. Mitt IG i idrott känns så himla avlägset.

Och ikväll ska jag tillbaka till East Street, och sen träffa Simon och Viktor någonstans på söder (tror jag). Jag är ashungrig men pga av matbristen orkar jag inte hämta nåt att äta. Mitt liv i ett nötskal.
Tags: food & restaurants: sushi, friends & family: jennie, friends & family: simon, friends & family: viktor, friends & family: yuphin, fun & festivities: climbing walls, health & looks: bruises, health & looks: exercise, health & looks: tattoos, work & money: cc
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments