CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Déjà Vu All Over Again

Jahapp. Det här känns ju bekant.

Jag skulle träffa Yuphin igår för en fika. Det slutade med fyra timmars drickande på Friday's innan vi mötte upp Simon och Viktor för ännu mera drickande.

Jag hade koll på läget, trodde jag, tills vi hoppade ur taxin i Hallunda och jag inser precis när taxin kör iväg att min mobil ligger kvar i sidofacket i dörren. Chauffören vägrar stanna.

Medan jag skyndade mig hem för att ringa taxibolaget så stannade de andra ute i lekparken och åkte karusell. När de tröttnat på det så klättrade de in genom köksfönstret istället för att ta dörren. Och jag vet inte vems fel det var att krossa en spritflaska på köksgolvet, men det är kladdigt på golvet just nu och Yuphin fick glas i foten. Efter att ha hackat mitt Spotify-konto som jag inte minns lösenordet till så var efterfesten slut, mest för att jag tvingade alla att gå och lägga sig för att undvika fler katastrofer.

Imorse var allas batterier slut så jag hann bara ringa ett samtal till polisen, och nu kan jag inte få någon som helst kontakt med omvärlden, förutom med Jennie genom MSN.

Som tur är kom skattepengarna precis in på kontot, tur i oturen. I helgen ska jag till Kolmården med Yuphin och klappa tigrar, så de pengarna kommer nog gå ut på en gång. Och jag tvivlar starkt på att min älskade mobil kommer tillbaka, så jag måste nog nalla lite från mitt backupkontot. Nu är jag ensammast i hela världen och måste dessutom torka golvet.

Hur sjutton ska det här gå?
Tags: cj & life: i'm a blithering idiot, drinking & partying: drunk as a skunk, drinking & partying: friday's, drinking & partying: kvarnen, friends & family: jennie, friends & family: simon, friends & family: viktor, friends & family: yuphin, fun & festivities: zoo, gaming & gadgets: cell phone, work & money: taxes
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments