CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Självömkan v. 2.5

Okej. Fine. Livet verkar inte vilja bli så mycket bättre än så här helt på egen hand så jag får väl tvinga skiten att ordna upp sig.

Jag har spenderat mina ledigheter i min säng, oftast gömd under täcket med datorn bredvid mig (jaja, jag VET att min säng kommer brinna upp, tack mamma) och med ett och annat undantag så har jag haft det riktigt bra där. Som jag resonerar så kan inget hända mig om jag inte GÖR något, varken bra eller dåligt.

Nu har det börjat regna ute, och min resekassa är tömd så när som på det allra sista som ska med till London om två veckor.

Om två veckor ska jag också springa Tjejmilen, och gissa vilken apatisk loser som inte ens har börjat träna än?

Nåväl. Eftersom allt det roliga är slut och alla som betyder nåt är borta, så tänker jag tvinga livet att få en mening igen. För jag är ganska trött på att gå upp klockan åtta på kvällen bara för att det inte finns någon mening med att lämna sängen.

Så imorgon ska Yuphin och jag iväg och titta på ett marsvin. Kanske två. För om jag inte ens kan ta mig ur sängen för att se till att en annan levande varelse inte svälter ihjäl, då är det fan på gränsen till psykakut nästa.**

Sen ska jag och mina marsvin sitta inne hela vintern tills det blir sommar, om och om igen tills det har gått några år och jag inte bor här längre.**Jag har planerat andra saker också, men det vill jag inte jinxa. Runt den 1 oktober borde det dock finnas både det ena och det andra att rapportera tillbaka om.
Tags: cj & life: the world is kicking my ass, friends & family: mamma, friends & family: rambo & éowyn, friends & family: yuphin, health & looks: running races, traveling & holidays: london, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments