CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Idag var sista sommardagen, men Espen säger att det redan är höst.

Dagen inleddes med den vanligaste sortens tortyr: Klockan är 13:30 efter ett nattpass och Yuphin skriker "Haaalluuuu!" i telefonluren åt någon som inte riktigt fattar om det är en dröm eller inte.


I alla fall, hon kom hit, skrämde vettet ur mina marsvin, snodde en tröja ur min garderob och åt ett kilo kräftor. Det gjorde jag också, förstås.

Vi försökte titta på A Cinderella Story, men till slut var vi tvugna att byta till Mulan istället. (Jag lovade Yuphin att hon kan få ärva mina Disneyfilmer när jag dör, så nu finns det löftet i skrift.)


Medan Yuphin läste He's Just Not That Into You (typ en skriftlig dokumentär över mitt senaste förhållande) och gosade med Éowyn så gjorde jag mig iordning.

Träffade SimonScandic Malmen i stan. The Carnivales (Espens band) spelade på Lilla Hotellbaren och ett flertal andra kollegor var också där. De var fantastiska ikväll, BTW. Och de spelade alla mina favoritlåtar, alltid ett plus.

Diverse telefonsamtal och allmän uppgivenhet (Matilda försvann spårlöst) senare så träffade jag på Viktors fd. rumskompis Johan nere i tunnelbanan och han hade av någon anledning snott med sig Viktors mobil, så jag var, enligt utsago, "en prinsessa" och klampade över till Kelly's med den.

Fick en gratis Cola för besväret och sen åkte jag hem till två pipiga små grisar och ett avsnitt av Buffy som jag inte sett på fyra år. Så. Värt.

Kort sagt: Spenderade en kväll på stan, lyssnade på bra musik, drack ingenting förutom Cola, samtalade med favoritkollegor och kom hem till gosiga marsvin. Bästa kvällen på länge.(Jag har för övrigt ingenting emot hösten. Det är bara trevligt när den är här. Och trots inre kaos så mår jag mycket bättre nu än vad jag gjorde för tre timmar sen.)
Tags: books & authors: he's just not that into, drinking & partying: kelly's, drinking & partying: scandic, food & restaurants: crayfish, friends & family: espen, friends & family: matilda, friends & family: rambo & éowyn, friends & family: simon, friends & family: viktor, friends & family: yuphin, music & concerts: the carnivales, tv & movies: disney
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments