CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

En sång för en modig valp.

Mamma var förresten här igår (det är hennes skärp jag fått ärva) men tyvärr glömde jag ta bilder på den episka kampen som följde.

Det var Rambo och Éowyn i ena hörnan och modige Sting i den andra. Det var nyfikna tassar mot burgaller och missnöjda gnälltjut - hela dagen var som ett förlängt avsnitt av Piff och Puffs segment i Kalle Ankas julafton.

Piff och Puff retade Pluto genom dess existens, Pluto fick skäll för minsta lilla och den korta stunden vi lämnade dem ensamma så revs det i julgranen (buren).

Sting hade nog en extra förvirrande dag igår. Han hatar att åka bil, så det fick han göra i flera timmar. Han gillar inte att vara ensam, så vi lämnade honom i bilen medan vi handlade. Han blir nervig runt andra djur, och såna fanns det dussintals (två) av hemma hos mig. Vi var till djuraffären, och han fick inte en endaste leksak. Vi var till indiska restaurangen, och där blev han trakasserad av en liten fågel. Och så fort han lyckats lista ut att det fanns marsvin i buren så blev han utskälld för att han ville titta lite närmre på dem. Helst med tassen.

Nej, det är inte lätt att vara Stinky, inte.

Mamma och jag snodde betongplattor också. Lyckad dag.


Och vinnarna är...
Tags: friends & family: mamma, friends & family: rambo & éowyn, friends & family: stingen
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments