CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

[Lunar] ##I wanna love you forever##

(Överskriften är inspirerat från en rolig sak jag läste om Joshua Jackson för ett tag sen. Vem visste att han hade en så bra sångröst...?)

Igår var det en av mina ”hjälpsam-samarit” dagar. Jag tog med brorsan in på festival i stan. Bara för att inte mamma skulle skälla ut mig, jag skulle ju ”se efter honom”.
Visserligen var det pest och pina, men vad gör man inte för att få spendera lite pengar?

Jag var knappt inne i stan alls i fredags, pappa skulle springa, men inte fan brydde jag mig.

Istället så lyckades en av mina kompisar tjata åt sig en bil, en ganska så snygg bil tillochmed. Jag antar att det är för att hans låtsas-pappa har dåligt samvete för att all tid går åt till bröllopet och inte åt något annat.

I alla fall, vi var ute och åkte, för en gångs skull så var de flesta faktiskt nyktra.
Lite orättvist är det att jag är ensam om att inte ha körkort.
Som vi höll på, när den äldste i gänget fick sitt körkort, han är ett år äldre än oss andra. Han fick skjutsa oss överallt, även om vi inte skulle någon stans.
Sen fick en efter en sitt körkort, extra orättvist var det att en åkte till USA och fick ta körkort där borta ett helt år innan han borde ha fått det. Mycket orättvist.

Jag höll mig borta från alkoholen, jag tänkte inte låta Nathan-grejen bli en Favorit i repris. Sist var nog i England, ungefär samtidigt som Nathan-incidenten. Och då drack jag knappt nåt alls, ändå så lyckas jag att göra bort mig. Man lär av sina misstag heter det.

Gjorde av med en jävla massa pengar iaf. Jag hade en bra bit över tusen, allt är slut, fast brorsan är skyldig mig pengar. Och jag är skyldig mamma. Och av någon anledning så köpte jag videoband för 400 spänn. Visserligen var det mest med Joshua Jackson, så mitt hjärnsläpp har en förklaring…

Nu måste jag fortsätta med min uppgift, jag har en massa saker att göra, som ska bli klart idag.

Längtar till sommarlovet.

- Some people say that you have to forgive and forget. I dunno; I say forget about forgiving and just accept. -
Jag håller fullkomligt med. Synd bara att jag inte kan leva upp till det.
Tags: books & authors: fanfiction, cj & life: i'm a blithering idiot, cj & life: lunarstorm, drinking & partying: alcohol, friends & family: fredrik b1, friends & family: mamma, friends & family: nathan w, friends & family: pappa, sweden: avesta: karneval/festival, traveling & holidays: england, tv & movies: joshua jackson, whining & woes: stupid lies
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments