CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

[Lunar] ##Daydream Believer##

Tillbaka från andra sidan havet. Nej, inte USA. (I wish...)

Buhu, vill inte vara här, vill inte!

Igår så fick jag lov att städa rummet, det var lite dammigt, om man säger så, och jag brukar dammsuga typ tre gånger per år...

Pappa var på givmilds humör i tisdags, han köpte mig en video. En helt ny! Gu, han måste ha fått en knäpp eller nåt, sist han gav mig nåt nytt var nog 1987, jag får alltid de begagnade avlagda sakerna.

Jag sitter och tänker på England hela tiden, sista dagen tex. Emmas föräldrar gav mig ett halsband. Det var så snällt att jag höll på att börja gråta, fast det gjorde jag inte.

Richard drev inte med mig heller. Nu vill jag tillbaka. Han är så mycket hälsosammare för mig än de andra två idioterna här hemma. Han är så snäll och trevlig. Och för en gångs skull så gillar han faktiskt mig! Det är inte jag som är en dryg idiot och hänger efter honom. Ha!

Jag sitter just nu och läser den där interaktiva historien, den är dålig, men jag kan inte sluta läsa, herregud, jag borde skaffa mig ett liv.

Det är Guds sarkasm, anatar jag. Så fort jag får ett liv, så finns det i ett annat land.

Nu ska jag tillbaka till Eden Hall (historien, alltså). Jag ska inte läsa Blood Remembrance, har jag intalat mig. Hemskare saker har jag sällan läst, herregud, jag mådde illa i flera dagar efter det, och till råga på allt så såg jag Queen of the Damned den dagen också.
Därför ska jag läsa något mer lättsmält och mer värdelöst, som den här historien.

Förresten, det mest värdelösa hittills: På flygplatsen köpte jag tre Dawson’s Creek-böcker (på engleska), och jag valde dem som hade en bra bild på Joshua Jackson på omslaget.
Enda orsaken till att jag bryr mig om den serien är för Pacey’s skull. Och böckerna? Ingen aning, jag kan ju inte direkt se honom som jag kan på TV:n, och när jag väl tittar på den serien, följer knappt med i historien, jag bara glor på Jackson.
Varför köpte jag böckerna när jag inte står ut med serien?

’ome.
Tags: books & authors: fanfiction, cj & life: bitterness and cynicism, cj & life: lunarstorm, friends & family: emma j, friends & family: pappa, friends & family: richard (england), home & housework: cleaning, traveling & holidays: england, tv & movies: dawson's creek, tv & movies: marguerite moreau
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments