CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

[Lunar] Föräldrar med barn

Har haft en tanke i hjärnan (händer inte ofta, men då och då så...)

Mina föräldrar känner inte mej alls. De har ingen aning om vem jag är, vad jag gör i skolan och hur jag jämt ställer upp för dem. De tycker att jag är lat, trots att jag inte är det i skolan. Konstigt, var de aldrig trötta när de kom hem från skolan när de var unga?

Fast jag känner inte dem heller förstås. Pappa känner knappast sina föräldrar.
För mej har de däremot slutat vara föräldrar. De har blivit helt vanliga människor, med problem och allt annat.

När jag var liten var de bara mamma och pappa. Som hjälpte mej med allt.
Nu är de människor som försöker klara sig igenom livet, precis som jag.

Jag kände dem inte, de är helt annorlunda som människor. De känner inte mej, jag är bara deras dotter. Undrar när jag slutar vara det i deras ögon, och blir en helt vanlig människa? Snart hoppas jag.

Fast gud vad jag älskar dem. Mer än nåt annat. De gör massa knäppa och dumma saker, precis som jag, men de är så snälla och hjälper mej med allt, allt det väger upp det. Fast pappa kanske borde jobba mer på den där Eva-sjukdomen han har. Ooch mamma borde sluta att ta illa upp på allt jag säger.
Det är svårt att byta över från en personlighet från en annan, mamma vill inte att jag skojar och säger sarkastiska saker, medan pappa inte bryr sig.
Men jag är trots allt deras dotter. Jag kan ändra mej så länge jag bor hemma. Jag vill ju inte krossa illusionen av att inte vara en riktig människa.

Jag älskar er, mamma och pappa.

Kram Cecilia

Ps. Vissa borde skjutas. Speciellt vissa ungar som man växte upp med och var bästis med och som nu behandlar en som luft, bara för att man råkar vara nästa stjärnskott i ishockey världen. Okej, han behandlade mej som luft innan han var ett stjärnskott också, men om det är nån som borde lyckas, är det väl jag! Är väldigt avundsjuk.
Varför skriver jag det här?
Tags: cj & life: life philosophies, cj & life: lunarstorm, cj & life: my dad is an asshole, friends & family: mamma, friends & family: markus m, friends & family: pappa, friends & family: pappa: eva, whining & woes: self pity
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments