CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Grr.

I brist på bättre saker att syssla med så är jag nu sur på mina marsvin. Jag har precis blivit klar med att städa och feja och spenderade sex timmar nere i tvättstugan där jag tvättade alla soffkuddar och sofföverdrag - förutom de två största, och det är förstås på dem som mina marsvin bestämmer sig för att kissa på. Grr.

Nu ligger grisarna och sover oskyldigt, och jag har sprutat fläckspray på alla ytor i soffan och vänt dynorna uppochner. Grr. När jag flyttar får den här korkade soffan som alla utom jag besudlat bli den officiella marsvinssoffan medan jag skaffar en fin vuxensoffa som inte är smurfblå.

Funderar på att ta en tupplur nu innan jag gör mig iordning inför festen ikväll. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig och alla mina kläder ligger i diverse IKEA-kassar runtom i rummet. Så tupplur, random klädjakt, möta Julia nånstans, åka till Östermalm. Det är kvällens planer.


Anna och jag var på Gondolen i torsdags och fick bland annat denna tallrik med tre röror och massa bröd. Vi åt ostbricka också men den glömde jag ta en bild på.

Och jag lyckades med bedriften att låta berusad när jag skulle beställa ett glas vin åt Anna. Jag, som bara druckit alkoholfria drinkar hela kvällen, hasplade ur mig ett osammanhängande "Hon vill ha ett glas till vin." Ord som hamnar på fel plats i en mening är tecken på hjärntumör, eller hur? Hoppas det.

Sen gick vi till McDonald's.
Tags: drinking & partying: home party, drinking & partying: no alcohol, food & restaurants: gondolen, friends & family: anna b, friends & family: julia j, friends & family: rambo & éowyn, home & housework: cleaning
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments