CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

[Lunar] ##Dreams May Come True##

Inatt drömde jag en konstig dröm igen (stor överraskning).
Fast den var rätt rolig, ville inte att den skulle ta slut. Mamma väckte mig precis som den började bli bra.

Igår natt drömde jag också en konstig dröm.
Jag var jagad av FBI eller maffian eller nåt sånt (annars brukar det vara jag som jagar ÅT dem. Mina drömmar är lite konstiga).

I alla fall så sprang jag och gömde mig lite här och var, i affärer, på zoo (fanns en orm där) och jag tror Madde var med på nåt hörn också, att jag försökte rädda henne.

Ännu en dröm jag hade förut var om mig och killen från Higher Ground, Scott. Vi skulle spela amerikansk fotboll i Brovallen (och jag är skitdålig på sport), fast jag och min lillebror kom aldrig dit, för bussen åkte åt fel håll, till sjukhuset istället.

En annan störd dröm jag hade var om en bengalisk tiger som jagade mig och mamma vid vårt gamla hus, och Cimmen försökte locka bort den genom att krypa under staketet.
Jag hoppade ut genom diverse fönster, landade på en bil osv.
Sen bet tigern mig i handen. Det gjorde ont.

Är nog dags att söka upp en psykiater. Sånt här kan inte vara nyttigt för en. Dessutom brukar mina drömmar resultera i att något av det inträffar på riktigt. Nästa gång jag går på zoo ska jag ha en bedövningspistol med mig.

Annat jag borde söka hjälp för är min stora inlevelse för tv-serier, speciellt igår när det var Vänner och Spin City. Visserligen är det nog en aning knäppt att jubla när Dawsons pappa dör också, men inte lika knäppt som det jag sysslade med igår mellan åtta och nio.

Nu ska jag träna på mina engelska glosor. Jag älskar det ämnet, synd bara att jag bor i fel land. Ska nog länsa Fredriks fonder och dra till USA eller nåt.
Kommer väl bara till Tranås eller nåt.
Tags: cj & life: dreams and nightmares, cj & life: lunarstorm, friends & family: cimmen, friends & family: fredrik b1, friends & family: madelene f, friends & family: mamma, tv & movies: sitcoms, tv & movies: teen shows
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments