CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Fredag 2010-11-19

~~:| | *< :-) | >:] - | :-/ | [:]

Jag har fortfarande inga bilder att lägga upp...


Jag fick en ny frisyr igår som jag förstörde efter bara två timmar genom att jympa + spinna + duscha. Men jag var i alla fall fin hela vägen till gymmet.

Saras lärare tyckte jag såg ut som en cockerspaniel. Osäker på om min vanliga frisör skulle uppskatta det omdömet, men Sara påpekade att man nog ska lyssna på folk som i vanliga fall tar jättemycket betalt, och eftersom det var gratis och jag inte fattade ett dugg vad de pratade om så fick hon göra lite som hon ville. Nu behöver jag bara övertala henne att komma hit och fixa håret åt mig innan jag ska gå någonstans.

Idag är sista officiella semesterdagen! Wee! Jag har varit vaken sen sju, lekt nere i tvättstugan (spillt sköljmedel överallt rättare sagt), släppt in söta Electrolux-reparatören, lagt en köttbit på upptining, gosat med Rambo, jagat Peanut M&M över hela hallen, hämtat ner gårdagens avsnitt av The Office, The Big Bang Theory och (för att jag hade tråkigt och för att jag har gett upp hoppet om Running Wilde) Shit My Dad Says, och mobbat Jennie (som brukar gömma sig bakom dörren när hon hör att våra grannar är ute i trapphuset). Senare ska vi åka till Skärholmen och köpa mat och godis till piggsvinen, och efter det ska jag på skivstångspass med Yuphin. Är helt slut.

Igår så hörde jag av mig till nästan alla jag känner för att se om någon kunde tänka sig att hänga med mig i helgen, men av olika anledningar så är ALLA upptagna med att jobba, resa bort eller bara allmänt hata mig. Dumma vänner. Det enda ljuset i mörkret var Michelle som bjöd mig på sitt födelsedagsfirande. Ska tvinga Yuphin att hänga med mig åtminstone.

Jag träffade Tomas på gymmet igår och han ville äta julbord. Tydligen har vi fått vårat julschema redan, men eftersom jag inte varit på jobbet på hundra år så vet jag inte hur jag jobbar än. Förhoppningsvis natt rakt igenom, utan att passera gå.

Jag vill att det ska börja snöa så jag kan vara ute och leka och kasta snöbollar. Är det för mycket begärt?
Tags: cj & life: i love snow, clothes & shopping: shopping spree, friends & family: jennie, friends & family: michelle, friends & family: rambo & éowyn, friends & family: sara w, friends & family: tomas, friends & family: yuphin, health & looks: exercise, health & looks: hair, home & housework: laundry, traveling & holidays: christmas, traveling & holidays: holiday contempt, traveling & holidays: vacation, tv & movies: sitcoms, work & money: cc
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments