CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Sniff.

JAG VILL SÅ HIMLA GÄRNA SE HARRY POTTER SÅ JAG TROR JAG DÖR!! VARFÖR FINNS DET ORMAR I DENNA VÄRLD? VARFÖR?!

På andra håll så var jag och Yuphin ute igår. Jag drack ett glas Sourz/Sprite (Äpple!) och en Jägershot. Still not feelin' the vibe. Tänker inte betala ett öre för alkohol på mycket länge. Oturligt nog finns det en mindre bar i mitt kök och någon måste ju dricka upp skiten.

Igår var lite av en besvikelse. Alla ställen vi ville gå till var antingen på väg att stänga eller så kostade det för mycket. Vi satt på Marie Laveau och gjorde oss lustiga över fulla människor, sen hamnade vi på Patrick's Bar där bartendern tyckte vi var konstiga som beställde drinkar utan alkohol. Efter det åt vi korv.

Nu ska jag fixa en tallrik paella (det enda från Lidl jag kan nedlåta mig till att inhandla), se om det gick någonting kul på TV igår och börja plocka ut allt jag äger ur köksskåpen. Sen blir det jympapass i Hornstull med Yuppis, och efter det följer burstädning/toalettskrubbning/silverfiskjagande/ev. pizzaätande.

Jag har typ en miljon grejer kvar att kryssa av på min lista. Och ändå har jag varit upptagen praktiskt taget varenda dag på min semester.

Nu vill jag göra en sån där stor smiley igen, men jag ska låta bli: Wicked värd semester! Wee!

(Förutom det här med Harry Potter, då.)
Tags: drinking & partying: marie laveau, drinking & partying: no alcohol, food & restaurants: paella, friends & family: yuphin, health & looks: exercise, home & housework: cleaning, traveling & holidays: vacation, tv & movies: harry potter
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments