CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

November


Novembers schema.

Idag har jag varit på Zumba! Det gick inte så himla bra. Att rytmer ska finnas i blodet är bara hittepå, så ni vet. Har ju sagt att blodsband och sånt bara är skitsnack. Men Julia och jag skuttade runt åt alla håll i hela salen ändå, viftade med armarna och skakade på rumpan.

Olyckligtvis valde vi att gå en halvtimme efter julbordet på jobbet, så Julia kommer antagligen drömma mardrömmar om rödbetssallad och magdans i natt.

Jag har inte hunnit göra ett skit den här veckan. Ugnen var fortfarande nersprayad med äckligt medel, kyckling låg kvar ogräddad i kylskåpet och mina marsvin har försvunnit i ett berg av bajs. Well, inte riktigt, deras bur ser inte så ostädad ut som det skulle kunna tros, men de välte ut sin egen matskål i förrgår så I don't know. Éowyn fastnade just med huvudet i höhållaren. Nyss hade de ett semi-bråk om ett höstrå och jagade varandra runt i buren. Är deras liv lika bristfälligt som mitt månntro?

Nu är i alla fall ugnen fixad och kycklingen på gång. Ångrar så mycket att jag avbokade mitt fina jympapass igår, som kunde kombineras finfint med skivstång eller spinning. Alas, jag snusade mig igenom fyra timmars extra sömn istället. Ovärt.

Ännu mera ovärt är det när det blir banfel på tunnelbanan och jag måste åka ersättningsbuss med griniga morgonpendlare efter nattpasset på jobbet. Fast det var riktigt trevligt, bussen var extra pimpad och jag såg Dalatrafik skymta förbi på vägen. Men alla otrevliga människor som skällde på busschauffören kunde jag ha sluppit.

Jag har kommit till Solens Tempel i min Tintin-kavalkad. Igår blev Milou (Snowy) kidnappad av en fågel precis vid stängningsdags och jag har fortfarande inte hunnit ta reda på om han klarar sig eller inte.
Tags: cj & life: public transportation, comic books & cartoons: tintin, friends & family: julia j, friends & family: rambo & éowyn, health & looks: exercise, home & housework: fixing stuff, traveling & holidays: christmas, work & money: cc, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments