CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

- 20,8 C


Christmas in New York 2011, yea or nay?Just nu ser du ut som ett tåg dragit igenom lägenheten. Allt ligger i högar. Det var meningen att jag skulle städa och pynta lite, men eftersom mamma inte kan komma och min status som icke-familjemedlem försatte mig i exil så känner jag inte att det finns någon mening med det.

Handlade en massa på Lidl tidigare, vilket säger ganska mycket om min nuvarande ekonomiska tillvaro. Jag hatar Lidl. Det var iskallt på gymmet (Sveavägen) som vanligt så jag körde bara skivstång och avbokade Corepasset. Glömde köpa pepparkaksdeg, men lassade i en massa mumsiga grönsaker åt svinen. Tunnelbanan krånglade såklart.

Igår satt jag och klagade om tacos ganska länge (enligt Simon så pratar jag alldeles för snabbt ibland - jag antar att det betyder att jag också pratar för mycket, haha) så det ska jag försöka laga ikväll. Orkade inte bära hem en massa läsk, så idag är första gången det inte finns någon Cola hemma.

Det verkar som att Robin kanske kommer hit och hälsar på efter nyår. Det var över ett år sen jag såg honom. Kanske tillochmed två. Så det ska bli kul, förutsatt att han inte blandar ihop datumen igen som han gjorde i höstas. Vi får väl se hur det hela slutar.

Imorgon måste jag köpa några onödiga julklappar. Secret Santa till jobbet t.ex. Jag var tvungen att köpa nya träningskläder som nu ligger och väntar i ett paket på Stadium inne i stan, så det ska jag hämta ut också. Sen ska jag posta ett eget paket som ska ända till New York, och efter det blir det pepparkaksdeg och burstädning.

Jag planerar att sova bort hela julafton.

Åh, juste. Jag var på teamaktivitet med jobbet i söndags. Till skillnad från andra år så blev det relativt lugnt. Vi var först på Ballbreaker och sen på restaurang Tomrik i Gamla Stan. Sara följde också med och bad att jag skulle sitta bredvid henne, så vi hade det trevligt. Sen stannade jag kvar med Espen, Simon och Tomas ett tag, tills Tomas gick hem och vi gick vidare till Wollmar.

Nu står Rambo och tittar på sin julklappsmat och darrar av förtjusning, så det är väl bäst att jag gör nåt åt saken.
Tags: clothes & shopping: shopping spree, drinking & partying: wollmar, food & restaurants: fast food, food & restaurants: tomrik, friends & family: espen, friends & family: rambo & éowyn, friends & family: robin, friends & family: sara w, friends & family: simon, friends & family: tomas, health & looks: exercise, traveling & holidays: christmas, traveling & holidays: holiday contempt, work & money: broke, work & money: cc
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 3 comments