CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Bara för att det inte är bra betyder inte att det inte är bättre än förut.

Idag orkade jag inte:
- Gå upp.
- Gå på spinning.
- Köpa julklappar.
- Posta paket.
- Åka in till stan.
- Städa buren.
- Slå in julklappar.
- Städa.
Typ allt som jag sa att jag skulle göra idag, med andra ord. Planerade först att åka in till stan. Orkade inte. Planerade sen att åka till Skärholmen för att julhandla. Orkade inte. Planerade till sist att åka en station åt höger för att posta paket i Hallunda och handla mat. I kombination med att jag glömde adressen till paketet hemma så, you guessed it, orkade jag inte.

Istället blev det ett besök på den lokala matbutiken som är ungefär lika välsorterad som ett orientlivs. Idag hade de i alla fall fått in julmust, så här till jul och allt. Så jag köpte pepparkaksdeg, julmust och prinskorvar.

As of right now så har jag ätit upp alla prinskorvarna utan att värma dem och tryckt i mig halva pepparkaksdegen. Inväntar magknip.

Nu ska jag sitta här i sex timmar till, gå och lägga mig och sen gå till jobbet. Varför har ingenting öppet på julafton? Det finns verkligen ingenstans att ta vägen om du inte vill sitta hemma hela dagen. Det går ingenting på bio, alla affärer stänger innan jag har vaknat och det sista passet på gymmet är 11:30.

Som tradition brukar jag skriva en massa saker jag är glad över vid jul.

Det här var jag tacksam för julen 2005 (det var den julen som min pappa och farmor skruvade upp sociopatin till max och efter det såg jag dem aldrig mer):
Mat. Kakor. Godis. Snö. Jennie. Säsong 3 av Scrubs. Godis. Ignorerade telefonsamtal från telemarketföretag. Vinnande bud på Kalle Anka-tidningar. Stora julkort. Få riva sönder försäkringsbrev i pyttesmå bitar för att de påminner mig om pappa. Få oförväntade pengar på kontot. Spagetti- och köttfärssås. Vetskapen om att det finns ett jobb där ute åt mig. Vetskapen om att det alltid finns någon som ser efter mig, oavsett vad. Vetskapen om att min mamma älskar mig. Kakor.

Årets glädjeämnen: Julkort från Kristine. Pepparkaksdeg. Snabba leveranser trots att det är julhelg. Två galna marsvin och deras sällskap. Spotify. Ost och kex. Yuphin. Det faktum att Jennie och jag bestämde oss för att inte köpa julklappar åt varandra för att vi inte har råd. Lönsamheten i ett årskort på Friskis & Svettis. Glee. Ett problemfritt liv utan kärleksbekymmer, katastrofala julfiranden eller andra personliga katastrofer. Skyddsänglar. Mamma. Söta MMS på Stinky med en rosett runt halsen. Julmust. Fast inga kakor.

Det finns säkert en miljard andra saker också. Dock kan jag bara komma på tre negativa saker på rak arm. 1: Jag bor i Norsborg. 2: Alla mina blommor verkar ha dött. 3: Julpappret räcker nog inte till tre julklappar. D'oh.

Nåväl. 'Tis the season.
Tags: animals & nature: flowers, cj & life: stupid family issues, friends & family: jennie, friends & family: mamma, friends & family: stingen, friends & family: yuphin, traveling & holidays: christmas, traveling & holidays: holiday contempt, work & money: cc
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments