CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Dinosaurier & Marsvin

När Robin var här i början av veckan så var vi på Naturhistoriska Muséet. Det var jättespännande för där fanns det söta små dinosaurier och en Tyrannosaurus Rex.


När vi gick igenom avdelningen med vanliga djur så gjorde jag dock en knäpp upptäckt:Japp. Någon har fångat in och stoppat upp Rambo och Éowyn. Det är INTE okej. Lyckligtvis så glömde jag av det ganska snabbt när det var dags för Dinosaurier 3DCosmonova! Jag och Robin tillhörde de äldsta besökarna som inte räknades som föräldrar, men jag var gladast av alla. Trots tråkiga utgrävningar och bristen på Michael Douglas så var det supermegaspännande ändå.


Efter det åkte vi till Friday's och åt mat med Jennie, Yuphin och hennes pojkvän. Det var meningen att vi skulle bli fler men som vanligt droppade folk av fem minuter innan de skulle ha varit på plats. Efter maten gjorde vi en blixtvisit på Victoria, följt av det första besöket på Ankan sen i våras (minus den kvart som Simon och jag var där med Espen och några andra kassörer i september).

Sen blev det den festliga nattbussfärden hem för vissa av oss. Och en och annan visning av The Lost World: Jurassic Park för att den är så awesome.
Tags: animals & nature: dinosaurs, drinking & partying: laughing duck, drinking & partying: victoria, food & restaurants: tgif, friends & family: espen, friends & family: jennie, friends & family: rambo & éowyn, friends & family: robin, friends & family: simon, friends & family: yuphin, fun & festivities: cosmonova, tv & movies: jurassic park, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments