CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta


Förutom att jag trodde att det var lika kallt inne som ute idag (ingen kommentar), så har jag även spenderat två timmar med att vänta på en försenad Yuphin, vilket är rekord till och med för henne. Lyckligtvis var det så kallt ute att min utskällning förfrös.

Idag har vi nämligen bokat vår resa till Thailand, och jag fick en försmak på hur en månad med Yuphin och hennes mamma kommer bli. Medan de skötte alla detaljer på thailändska så lekte jag med en hund som dök upp inne på resebyrån. Yuphins mamma varnade mig dock för att klappa hundar i Thailand, så jag får väl klappa inredningen istället när vi väl kommer dit.

Nu måste jag bara hitta en passande marsvinsvakt och klistra upp foton på mig själv i buren så att småmonstren inte glömmer mig, och sen är allt klappat och klart. Asien, woohoo!

Igår/förrgår lyckades jag med bedriften att vakna 19.00, jobba nattpass till 05.00 och sen inte bli trött förrän vid 20.00. Jag såg på en halv säsong av The Office, två tröga romantiska komedier med Kristen Bell (båda var förutsägbara historier om mesiga, svaga personer som låter sig köras över och bli illa behandlade av korkad omgivning/familj - insåg att det nog är bra att jag inte är med i filmer eftersom filmerna högst skulle vara tio minuter långa eftersom jag bara skulle ha gått därifrån och sen inte haft någon kontakt med min familj igen. Lyckligtvis är inte alla huvudrollsinnehavare sociopater) och lärde mina marsvin att bli rumsrena.

Anna och jag var på Texas Longhorn idag och åt revbensspjäll. Mycket mumsigt.

Nu ska jag höja värmen, krypa ner i sängen och möta morgondagen med ett möte på jobbet, fina kläder, nytvättat hår och kalla skor. Jag kräver inte så mycket av min tillvaro.
Tags: food & restaurants: texas longhorn, friends & family: anna b, friends & family: rambo & éowyn, friends & family: yuphin, health & looks: sleep, traveling & holidays: thailand, tv & movies: romantic comedies, work & money: cc, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments