CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Jag önskar mig också en ny Ä tangentknapp.

Det fanns så många fina saker som jag planerade att köpa för min retroaktiva löneförhöjning.

Ett par träningsskor till exempel, så jag slipper använda mina dyra löparskor på gymmet. Löparskor som förtjänar att frodas i det vilda. Ute på gator och torg och i skogar och över ängar. Men nej, de är förpassade till inneskor.

De förtjänade bättre.


Och länge har jag suktat efter ett Nintendo Wii, med Super Mario och Wii Fit och en massa roliga knappar och dosor och funktioner, jippi! Rött och fint skulle det vara och jag skulle aldrig behöva gå hemifrån igen.Men ack, nu ter sig ju livet här ute i ghettot inte alltid som jag har tänkt mig. Det visade sig så olyckligt att min retroaktiva lön överspeglades av den onödiga sjukskrivningen tidigare i februari. Dumma tass.

Så här blir det varken det ena eller det andra, och har jag tur så KANSKE jag lyckas betala tillbaka pengarna jag var skyldig mamma. Best case scenario.

På andra håll så var polisen, brandkåren och ambulansen här för en stund sen. Tre brandbilar hopade sig utanför vår dörr. Och just när allt såg som mörkast ut så dök glassbilen upp också. Räddade hela dagen.

Rambos tass fastnade i klosaxen fem minuter efter att akutbilarna lämnat platsen. Blod överallt.
Tags: clothes & shopping: shoes, friends & family: mamma, friends & family: rambo & éowyn, gaming & gadgets: nintendo, health & looks: injuries, work & money: cc, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments