CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Skidåkning i Romme Alpin

Vadmer...? Jo, juste. Skidresan till Romme som slutade i TRAGEDI.

Okej, det gjorde den väl inte då, eftersom vi hade väldigt roligt även efter jag ramlade. Men jag skulle inte vara jag om jag inte var dramatisk.


Här spänner Yuphin på sig ett par pjäxor för första gången någonsin braattdutalaromdettvåveckorinnanviskaåkaliksom. Humöret är på topp och vårat hår har redan frusit till is! Det var -17 den dagen.


Visste jag inte bättre skulle jag nästan kunna tro att det var en erfaren skidåkare som stod redo i backen. Två minuter senare måste jag dra upp henne i barnbacken med hjälp av stavarna så hon kan glida ner i maklig takt.


Efter ett halvt lyckat åk där bara 50% av manskapet gjorde sig illa så fick vi svulla hamburgare tillsammans med resten av gänget från jobbet. (Min högra framtand är inte en centimeter längre än min vänstra i vanliga fall.)


Efter maten gav vi upp och smet undan till baren. Det är sånt vi gör när ingen ser på, bara så ni vet.


Jag drack Bloody Mary...


...och Puff somnade av.


Ungefär lika actionpackat som vår kryssning, vill säga. Det är den takten, minus skadorna, som vi ska bevara till Thailandsresan om en månad.

Som en bonus för alla trogna läsare (mamma) så finns även ett filmklipp att åtnjuta. Jag presenterar: Första skidåket någonsin för Yuphin, i backen som jag lurade upp henne i som råkar vara i slutet av en lång stolsliftstur. Högst upp, alltså.

Tags: drinking & partying: drinks, friends & family: yuphin, fun & festivities: ski trip, health & looks: injuries, xox, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments