CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Förträffliga Saker

Igår gjorde jag mitt första försök att återta mitt stygga liv från universum. Ända sen skidresan i februari så har jag tränat exakt två gånger, istället för mitt tidigare fem gånger i veckan. De senaste veckorna har jag dessutom inte kunnat sova, så jag har varit vaken från nattpassets slut till tolv-ett och sen sovit bort alla träningsmöjligheter och mitt sociala liv. Lyckades t.o.m. försova mig till jobbet en gång.

I förrgår efter nattpasset så tvingade jag mig själv att vara vaken till sju på kvällen, sova tretton timmar och vakna halv åtta nästa dag.

Så igår hann jag med en massa förträffliga saker, som Box 1 med Yuphin, som var förbannad på alla för att världen jävlades med henne, så jag var rädd att hon skulle slå ner mig. Efter det fick jag ÄNTLIGEN träffa Matilda, efter sju svåra år och miljarder av tentor.

Vi gick till Sky Bar, drack vin/drinkar och hann med att prata om en massa roliga saker. Jag kom fram till att det skulle vara sjukt roligt att åka någonstans med henne (inte Jordanien, dock) och hon förslog Amsterdam och möjligen Berlin.

Fast de planerna ligger så långt fram i tiden att det nästan är löjligt, för sist när jag pratade med mamma så berättade jag att jag hemskt gärna åker på en ny resa någonstans med henne, och hon tyckte det var en bra idé. Så nu satsar vi på Paris i april 2012!

Weee!!


Mamma och jag i Rom, 2008.
Tags: drinking & partying: sky bar, friends & family: mamma, friends & family: matilda, friends & family: yuphin, health & looks: exercise, traveling & holidays: italy, traveling & holidays: paris, xxx
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments