CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Annat under solen:

1. Har Skype:at min mamma endast en (1) gång sen jag kom hem från New York. Har lite dåligt samvete. (Har inte orkat vara vaken efter jobbet eller vakna tidigare innan jobbet.)


2. Alexandra - min senaste vänrekrytering som, nyförvärv till trots, är den som jag har mest gemensamt med just nu - och jag spenderade kvällen på Khushi. De har, vågar jag säga, bättre mat än (New) Indian Garden (dock inget kollektivavtal!).

Alexandra och jag utforskar stan i jakt på nya restauranger där vi kan diskutera böcker och vårat (ibland misslyckade) skrivande - våra gemensamma intressen är ungefär mat, böcker och högerpolitik, i den ordningen. Vi hann självklart diskutera fackförbund litegrann också.

Tack vare henne har jag kunnat lägga till två nya böcker på min lista: Djävulens märke och Cirkeln - de är dessutom på svenska!

Jag har även frälst Alexandra med The Hunger Games. Fick tillbaka boken av henne idag, så nu kan jag fortsätta agera mini-bibliotek med den.


3. I och med mitt nya uppdrag så MÅSTE jag lära mig att skriva kortare E-mail. Skulle skriva ett superkort mail till en kollega, och det slutade med fyra tjocka paragrafer. "Håll käften, människa," tänker jag.


4. Éowyn och Rambo fick smaka varsin vindruva idag. Glädjen var stor.
Tags: books & authors: young adult, food & restaurants: asian food, friends & family: alexandra, friends & family: mamma, friends & family: rambo & éowyn
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments