CJ (campciabatta) wrote,
CJ
campciabatta

Batman & Baby Bernadotte

Jag är just nu begravd i jobbgrejer, så det finns inte så mycket att uppdatera om. Och när jag inte är på jobbet så är jag begravd i böcker.

Jag betar just nu av listan på The 25 Greatest Batman Graphic Novels, parallelt med min boklista.

Hittills har jag läst 1: Year One, 2: The Dark Knight Returns, 3: The Killing Joke, 5: The Long Halloween, 10: Dark Victory, 15: A Death In The Family, 17: Hush, 24: The Man Who Laughs

Alla var bra, allt med Jokern är sjukt och stört och grymt men BRA. #15 var bra men jag störde mig på Jasons överdrivna sökande efter sin 'riktiga' mamma. Men jag stör mig alltid på såna storylines, och Jokern var med, så jättedålig var den inte. (Hush har jag bara läst de sex sista numrena av.)

John har rekommenderat 13: Gotham by Gaslight, men jag hittar den varken på nätet eller i bokhandeln. Jag köpte just 4: Arkham Asylum (och en massa andra titlar) från Adlibris, för mitt fina jobb ger mig rabatt när jag handlar där, vilket passar bra i kombination med Bokrean 2012.

I övrigt så köpte jag två nya hyllor till min bokhylla, och de är redan fyllda. Jag läser för snabbt.

Jag är också lite besviken att Baby Bernadotte inte föddes den 25 februari, för det är min farfars födelsedag och det hade varit grymt om de hade smällt upp en flaggdag då. (Kunde inte ha väntat TVÅ små dagar, huh?) Utöver det så har jag inget att tillägga.
Tags: birthdays: farfar, books & authors: bokrea, comic books & cartoons: batman
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments